| Kayıt ol | Üyeler | Takvim | Yeni Mesajlar | Arama |
| Yabancı Literatür PDR ve Yardımcı Alanlara İlişkin Yabancı Dildeki Kaynakçalarımız |
| Etiketler : ucretsiz kitap indirme |
|
||
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Tarık Solmuş tarafından iletilmiştir ; Merhaba, [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.. Buraya Tıklayın ve üye olun] sitesi, farklı alanlardaki kaynakları ücretsiz olarak kullanıma açıyor. Sitenin hemen sağ tarafında aşağılara doğru farklı kitap kategorilerini görebiliyorsunuz, buradan "Psychiatry / Clinical Psychology" bölümünü tıkladığınızda, önünüze, siteye en son eklenen kitapların yer aldığı sayfa geliyor. Yeniden eskiye; tüm kitapları görebilmeniz için; en alttaki kitap tanıtımının hemen altındaki "Older Posts" seçeneğini arka arkaya tıklamanız gerekiyor. Özellikle Psikiyatri, Çocuk ruh sağlığı ve Bilişsel-Davranışçı Terapilerle ilgili fazla sayıda ve kaliteli kaynaklara ulaşabiliyorsunuz. Site virus, spyware ya da trojan gibi güvenlik sorunlarını da barındırmıyor; indirebilmek için de sadece her kitabın altındaki linki tıklamanız yeterli. Yararlı olması dileklerimle, Sevgilerimle, Uzm. Psk. Tarik Solmuş Yazar, Eğitmen - Danismanwww.tariksolmus. com
|
|||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||
|
Üye
Aktiflik: 0 / 178 |
bağlantı bozuk |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||
|
Bölüm Sorumlusu
Aktiflik: 69 / 699 |
ben üç gün önce indirmiştim... Tam olarak nesi bozuk?
|
|||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||
|
Üye
Aktiflik: 58 / 584 |
burdaki bağlantıdan değil de kendin siteyi yazarak açarsan bi sorun olmuyor. bir de öyle dene istersen ![]()
|
|||||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Yönetici
|
Düzelttim bağlantıyı, ufak bir yazım hatası olmuş.
|
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|