| Kayıt ol | Üyeler | Takvim | Yeni Mesajlar | Arama |
| Etiketler : sosyal psk |
|
||
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Sosyal Psk. dersinden ödev aldım. "Tutum değişimi" bağlamında bir Tv reklamını temel teorilere ve ampirik bulgulara değinerek irdeleyiniz? yazıyor bir sorumda. Hangi başlıklar altında inceleyeceğimi bilemiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdiden Teşekkür ederim. Saygılarla. ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||
|
Üye
Aktiflik: 37 / 375 |
Tanıtımı yapılan ürün hoşa giden uyarıcılarla ya da kültürel bağlarla birlikte mi verilmiş ona bakabılırsınız.Örneğin Coca Cola nın reklamlarında genellikle aile bağları,kalabalık sofralar kullanlıyor.Aklıma ilk bu geldi koşullama yoluyla ürüne bağlama ve tutum değişikliği.
|
|||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||
|
Üye
Aktiflik: 0 / 2 |
Örneğin için çok teşekkürler. Bende reklamlarda korku ve mizah kullanımı özellikle dikkat çekme açısından etkili uygulama olduğundan dolayı bir sigorta reklamını incelemeye karar verdim. Burda da gelebilecek bir felaketin korkusu işlenerek yeni bir tutumun geliştirilmesine çalışılmış. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.. Buraya Tıklayın ve üye olun] Fakat seçtiğim reklamı "temel teorilere ve ampirik bulgulara değinerek irdeleme" konusunda tıkandım kaldım. Temel teoriler denilen nedir. Hagi başlıklar altında incelemem lazım bu reklamı... Bana izlemem gereken yolu göstericek bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum!
|
|||||||||||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All)
Daha önceden bu konuyu okuyan üyelerimiz : 32
|
|
| afife, asya, banuba, Dekaennea, dilesen571, Emre BAKIR, Ercan TEKİN, gelişim, guru, gülcan, halime, maviii, mehmetkcr, meno, mypat, nesee, NEŞE, OĞUZHAN UZEL, Osman ZORBAZ, Ömer ÖZER, özgürönsan, PeDeR, sandesa, Serhat, sevgialisan, sezaiçalık, tarum, tasdan, tülaymıratkan, zeyna, Zeynep Genc, _duygu_ |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|