| Kayıt ol | Üyeler | Takvim | Yeni Mesajlar | Arama |
| PDR Etkinlik Duyuruları PDR, Psikoloji Kongreleri, Eğitim Seminerleri vs. Duyuruları |
|
||
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
KOGNİTİF TERAPİNİN ANKSİYETE BOZUKLUKLARINDA UYGULANMASI Dr. Emel Stroup, ABPP, ACT (9 Saat) 12 & 13 Nisan 2008 *Bu eğitim, Anksiyete bozuklukları altında Panik bozukluk, Sosyal Fobi bozukluğu ve bazı spesifik Fobi bozukluklarını kapsayacaktır. EĞİTİMİN AMAÇLARI: Kognitif Terapi modelini ve Formulasyonunu anlama; Formulasyonun Anksiyete Bozukluklarının altındaki bazı bozukluklara göre adaptasyonunu öğrenme Kognitif Terapide işbirliğinin ve terapistin becerilerinin tedavi açısından önemi Kognitif Terapi seanslarının yapılandırılması ve Tedavi Hedeflerinin belirlenmesi Anksiyete Bozukluk Tedavisinde uygulanan bazı Kognitif terapi tekniklerini öğrenme ve pratiğe aktarma Kaygı Bozukluklarında kullanılan Ev Alıştırmalarının önemi ve kullanımı Hastalığın Nüksetmesinde alınacak tedbirler Eğitim sonunda, tüm eğitim saatlerini eksiksiz dolduran katılımcılara katılım belgesi verilecektir. YER: Sedat Özkan Psikiyatrik Tıp Merkezi Yıldız Posta Caddesi Ayyıldız Sitesi B Blok 2/40 Gayrettepe, İstanbul (0212) 274 04 44 (0212) 275 64 53 ÖNKOŞUL: Psikoloji veya Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanlarında lisans ya da lisans üstü mezunları ya da Psikiyatristler ve Psikiyatri Hemşireleri. KONTENJAN: 12 kişi. Öncelik ilk kaydolanlara verilecektir ÜCRET: 320 YTL ERKEN ÖDEME: 28 Mart 2008’ den önce ücreti ödeyenlere 290 YTL ÖDEME YERİ VE KAYIT İÇİN SON GÜN: 5 Nisan 2008, Sedat Özkan Psikiyatrik Tıp Merkezi Eğitime katılmak isteyenlerin yapması gerekenler: Son kayıt gününe kadar ( 5 Nisan 2008 ) Sedat Özkan Psikiyatri Tıp Merkezi’ne giderek kayıt formunu doldurmaları ve ödeme yapmaları gerekmektedir. Ödeme yapmaya gitmeden kontenjanın dolup dolmadığıyla ilgi telefonda bilgi alabilirsiniz. Eğer kontenjan dolmuş ise bir dahaki eğitim için veya bu eğitimin yedek listesinde olmak için isminizi, e-mail adresinizi ve size ulaşabileceğimiz numaraları verebilirsiniz. Daha fazla bilgi için [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.. Buraya Tıklayın ve üye olun] dan eğitim linkine tıklayınız yada [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.. Buraya Tıklayın ve üye olun] ziyaret ediniz. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All)
Daha önceden bu konuyu okuyan üyelerimiz : 6
|
|
| DEMET20, Ercan TEKİN, gülcan, Kasım KABA, oguztr, Osman ZORBAZ |
| Seçenekler | |