| Kayıt ol | Üyeler | Takvim | Yeni Mesajlar | Arama |
| PDR Yüksek Lisans Psikolojik Danışma ve Rehberlik Yüksek lisans ( Master ) ve Doktora Eğitimi |
| Etiketler : ata uni, yuksek lisans |
|
||
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.. Buraya Tıklayın ve üye olun] SOsyal bilimler Enstitüsünde PDR için yanlış bakmadı isem bir kişilik bir yüksek lisans kontebjanı görülmekte.Bana az geldi yanlış bakmış olabilirim ![]() Ayrıntılı bilgi vs. verdiğim linkte mevcut kolay gelsin.Sadece PDR mezunalrı başvurabiliyor . Tebrikler ... Ve sanıyorum ki dil puanı istemiyor. Bilginize...
|
|||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Gazi Antep Üniversitesi Yüksek Lisans İlanı | Ömer ÖZER | PDR Yüksek Lisans | 2 | 07-05-2009 10:01 PM |
| Abant Izzet Baysal üniversitesi 2009–2010 Güz Dönemi Yüksek Lisans Ve Doktora | Ömer ÖZER | PDR Yüksek Lisans | 0 | 06-09-2009 11:44 PM |
| Ankara Üniversitesi Eğit. Bil. Ens. Y. Lisans ve Doktora Program İlanı | Ömer ÖZER | PDR Yüksek Lisans | 0 | 06-09-2009 11:36 PM |
| Selçuk Üniversitesi Sos. Bil.. Enst. II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Program İlanı | Ömer ÖZER | PDR Yüksek Lisans | 3 | 03-09-2009 09:39 PM |
| Boğaziçi 2008 - 2009 yüksek lisans ve doktora | Selen DEMİRTAŞ | Boğaziçi Üniversitesi | 2 | 06-09-2008 08:37 PM |
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |