| Kayıt ol | Üyeler | Takvim | Yeni Mesajlar | Arama |
| PDR Etkinlik Duyuruları PDR, Psikoloji Kongreleri, Eğitim Seminerleri vs. Duyuruları |
|
||
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
6. Uluslararasi Kognitif Psikoterapi Kongresi 19-22 Haziran tarihleri arasinda Roma da duzenlenecektir. 3 yil araliklarla yapilan ve bir dunya kongresi niteligi tasiyan bu kongrenin 2011 tarihinde yapilacak 7. sinin duzenlenmesi gorev ve onuru bir dizi aday arasindan secim yapilarak tarafimiza verilmistir. Bunun ulkemizi tanitmak ve ulkemizde yapilan psikoterapi uygulamalarini tum dunyaya duyurmak yonunden oldukca onemli bir sans oldugunu dusunuyorum. Kongrenin duzenlenmesi ve bilimsel icerigi ile ilgili hepinizin katkilarina ihtiyac duyacagiz. Hepimize hayirli olsun. Bu kongrenin duzenlenmesi ile ilgili detaylari surec icinde tekrar duyuracagim. Ulkemizden katilimcilara Roma da duzenlenen kongreye indirimli kayit imkani saglanmistir (her ne kadar Dunya Bankasi olcutlerine gore artik “upper middle” geliri olan bir ulke sayilmamiza ve artik indirimli kayitlardan yararlanamama durumunun olusmasina karsin). Katilimcilar herhangi bir sorunla karsilasacak olursa lutfen bana bilgi versinler. Benim de davetli konusmaci oldugum bu kongrenin duyurusu asagidadir. Mehmet Sungur
|
|||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Yönetici
|
Yaaa Roma... ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Yönetici
|
Bu çok muhteşem birşey. Bu olayda katkısı olan herkese teşekkürler bir borçtur.
|
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||
|
Bölüm Sorumlusu
Aktiflik: 69 / 695 |
Roma'ya gitmemiz biraz zor olabilir ama 2011 yılında ülkemizde yapılacak olan bu kongrede umarım pdrciyiz.biz ekibinden katılımcılar da olur ![]()
|
|||||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Yönetici
|
Nasip artık![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All)
Daha önceden bu konuyu okuyan üyelerimiz : 14
|
|
| AyKuT, Emre ALICI, Emre BAKIR, Ercan TEKİN, Füsun SERİM, kun_feyekun, Metin BULUT, NEŞE, Osman ZORBAZ, ozlemkose, sebnemgüven, Selen DEMİRTAŞ, sibell, yeliz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|